Silence Beach Resort Side -

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • spa
  • Avstånd strand: 30 m
  • Flygplats Antalya (AYT): 80.1 km (1 hour 13 mins)
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 93.1 km (1 hour 34 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park
  • distance_city: 12000

Hotellbeskrivning

Semesterorten, är idealt för strandturister och familjer, i Manavgat, ungefär 350 m från en sand- och stenstrand.

För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. Internettillgång i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) ger gästerna möjlighet att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en piccoloservice, en hotelldoktor och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står 10 rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon med direktval och satellit-TV, gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I det storskaliga poolområdets nio utomhuspooler erbjuds uppfriskning av njutning. Under kalla dagar kan inomhushallen nyttjas. Barnen kan leka av sig i en av de fem plaskdammarna. En vattenrutschkana ger roliga turer för gammal som ung och poolbaren uppfriskning mellan varven. En solterrass bjuder in till avkoppling. Semesteranläggningen erbjuder boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket och bågskytte och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med tennis. Gästerna på boendet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var snorkling och vattenaerobic samt vattenskidåkning, jetskiåkning, bananbåtåkning, segling, katamaransegling, kajakpaddling och parasailing kan utföras mot en extra kostnad. Semesterorten erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, dart, gymnastik, aerobics och bordsfotboll, samt biljard och bowling. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, en hamam och hydroterapibehandlingar. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, ett ångbad och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, ett minidisco och ett disco.

På boendet finns en bar och en lobbybar. Läckra specialiteter väntar gästerna i de sju rökfria restaurangerna med luftkonditionering. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive-specialerbjudande. Här serveras frukost, lunch och middag. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider