Alsol Datasol

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 31.3 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Apartamentos Datasol ligger i San Bartolome de Tirajana vid havet, en fem minuters bilfärd från både Dynerna i Maspalomas och Yumbo Köpcentrum. Detta lägenhetshotell ligger 22,5 km från Playa de los Amadores och 22 km från Playa de Puerto Rico.

Denna anläggning har en hiss och en reception. Det luftkonditionerade boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, ett konferensrum och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på komplexets utan avgift. Till utbudet hör även flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Lägenhetsanläggningen tilltalar även vattensportutövare med vindsurfing och dykning. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, massagebehandlingar och solarium.

Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider