Hostal Marissal by Dorobe

Nerja, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Avstånd strand: 80 m
  • Flygplats Málaga (AGP): 69.3 km (50 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Marissal by Dorobe Hotels placerar dig mitt i Nerja, ett stenkast från Balcon de Europa och bara en fem minuters promenad från Museo de Nerja. Detta hostal vid stranden ligger 1,2 km från Torrecillas strand och 1,4 km från Playa de Burriana.

Det här boendet har en hiss och en reception. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En telefon och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. Vandrarhemmet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Parasollen på terrassen står likaså beredda för gästerna. Här finns även möjligheten att varva ned med kanotpaddling, snorkling, dykning och vandring.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider