the niu Hide

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 24.6 km (33 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

The niu Hide ligger centralt i Berlin, en kvarts bilresa från både Alexanderplatz och Checkpoint Charlie. Detta hotell ligger 4,2 km från Mercedes-Benz Arena och 5,8 km från Berliner Fernsehturm.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp och ett businesscenter. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. En telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Boendet erbjuder rökfria rum.

Ett wellnessområde med spa finns i huset.

Hotellet förfogar över en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider