The S Hotel Al Barsha

Jumeirah Beach, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 106 km (1 hour 8 mins)
  • Flygplats Dubai (DXB): 36.8 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

The S Hotel Al Barsha ligger i Dubai (i området Al Barsha), en kvarts bilfärd från både Mall of the Emirates och Burj Al Arab. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 17,9 km från Dubai Mall och 18,4 km från Jumeirah Beach.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (gratis). På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning, en väckarklocka och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, spa, en bastu och ångbad.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och ett café. Hotellet erbjuder följande måltidspaket: halvpension och helpension. Här serveras frukost, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider