Margadina Lounge Hotel

Ayia Napa, Cypern Flagga - Cypern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 300 m
  • Avstånd till centrum: 500 m
  • Flygplats Cypern (LCA): 59.3 km (41 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Frukost
  • built_year: 1992, renoverat 2018
  • transfer_time:
  • pool: 3
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminatgolv
  • elevator
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 4
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 176

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mycket centralt hotell i Ayia Napa
På huvudgatan som leder in till den livliga turistorten Ayia Napas centrum ligger det här modernt bekväma hotellet. Margadina Lounge Hotel passar dig som vill bo nära både stranden och samtidigt mitt i Ayia Napa. Hotellet har en ljus och modern design och här finns en pool, två barer och en buffétrestaurang.

Kort promenad till närmaste strand

Poolområdet på Margadina Lounge Hotel ligger omgiven av härlig grönska. Runt den inbjudande poolen står ljusa solsängar på rad och här finns också en trendig liten poolbar.

Om du föredrar sand mellan tårna är det bara en kort promenad till närmaste strand.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Frukost ingår i ditt pris!
Hotellets huvudrestaurang välkomnar dig in till en gedigen frukostbuffé i en modern och fräscht inredd miljö. Du kan välja mellan att sitta inomhus eller utomhus i det härligt varma vädret och njuta av din frukost.

Om du har speciella behov eller önskemål gällande kost kan dessa delvis tillgodoses av hotellets personal.

Barer på Margadina Lounge Hotel

Det här hotellet har två barer. En trendig och sofistikerad bar som serverar både varma och kalla drycker. Här kan du sitta inomhus eller ute på terrassen och blicka ut över hotellets trädgård. Den andra baren ligger vid poolen med ett charmigt trädäck där du kan ta dig en uppfriskande drink, en glass eller varför inte lite snacks mellan doppen?

Bra att veta:

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

I restaurangen är klädkoden så kallad smart casual vilket betyder att du bör vara ledigt uppklädd. Badkläder är inte tillåtna vid måltiderna.

Rum med modern design
Hotellets 176 ljusa och vackra rum är designade med en fräsch och modern palett som bidrar till en genuin känsla av avkoppling på semestern.

Det här finns på alla rum:

Balkong Individuell luftkonditionering Minikylskåp Wifi Vattenkokare Te- och kaffefaciliteter Tv, telefon, safety box Duschkabin eller badkar, hårfön

Dubbelrum landutsikt, 2 personer
I dubbelrummet med landutsikt på 17 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa, som mäter 196x80 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max två vuxna och rummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum delvis havsutsikt, 2–3 personer
I dubbelrummet med delvis havsutsikt på 17 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa, som mäter 196x80 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Rummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum Large landutsikt, 2–3 personer
I dubbelrumet Large med landutsikt på 20 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa, som mäter 196x80 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Familjesvit landutsikt, 2-4 personer
I familjesviten med landutsikt på 24 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa, som mäter 196x140 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max två vuxna och två barn och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Hur många pooler har Margadina Lounge Hotel?
Tre! Vid hotellets huvudpool kan du njuta av en festlig drink vid din solsäng. De mindre gästerna har en separat minipool med en rolig rutschbana.

Hotellet har även en inomhuspool vid spaet för dig som föredrar att simma längder under tak. Sen 2018 har inomhuspoolen också en läcker jacuzzi-sektion att slappna av i. Runt de olika poolerna står vita solsängar och parasoller.

300 meter till stranden

När du vill varva poolbesöken med ett dopp i havet kan du ta dig ungefär 300 meter ner till någon av Ayia Napas berömda badvikar. De flesta av dessa är mycket långgrunda och har klart och vackert vatten med finkornig sand.

Det här finns på stranden:

Solsängar och parasoller mot extra kostnad Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Handduksservice

Det här hotellet tillhandahåller badhanddukar till både pool och strand.

Hotell med internationell barnklubb
I hotellets egen barnklubb har barnen både underhållande och kreativa alternativ till pool och strand i en glad, vänlig och trygg miljö. Här kan de få prova på hantverk och ansiktsmålning, eller bara leka fritt och titta på film.

Det här finns också på barnens Margadina Lounge Hotel:

Barnklubbhus med plats för inomhuslek Liten lekplats 1 barnpool

Vad finns att göra på Margadina Lounge Hotel?
Det här hotellet är en perfekt utgångspunkt för allt det som Ayia Napa och Cypern har att erbjuda. Kring Ayia Napa ligger några av Europas vackraste stränder och bara 500 meter från hotellet hittar Ayia Napas livliga centrum där det finns massor av intressant shopping.

Vill du upptäcka Cypern lite längre bort, men inte vill ta taxi eller hyra en bil, så ligger en busshållplats ungefär 600 meter från ditt hotell.

På kvällarna har hotellet underhållning i form av liveframträdanden av olika sorter.

Spa med bastu och behandlingar
Träd in i hotellets sköna spa och upplev en värld av välbefinnande. Här kan du prova den avslappnande bastun eller ångbastun eller ta några simtag i inomhuspoolen. Kanske investerar du även i en härlig ansiktsbehandling eller en manikyr?

Hotellets eget gym

Hotellets moderna lilla gym ser till att du kan träna på semestern utan att bryta dina goda vanor! Gymmet har ett visst utbud av modern utrustning för helkroppsträning, samt en massagestol för att lugna musklerna efter träningen.


Allmänt

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Transferbussen till och från flyplatsen stannar ungefär 100 meter från hotellet

Mat och dryck

I restaurangen är klädkoden så kallad smart casual vilket betyder att du bör vara ledigt uppklädd. Badkläder är inte tillåtna vid måltiderna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider