Globales Montemar Apartments

Cala Llonga, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 700 m
  • Flygplats Ibiza (IBZ): 19.0 km (21 mins)

Hotellbeskrivning

Globales Montemar är ett familjevänligt boende, omgivet av pinjeskog och beläget på höjden ovanför Cala Llonga utanför Santa Eulalia. Med en stor pool, aktiviteter, underhållning och internationell barnklubb erbjuder hotellet något för alla! Ortens pittoreska sandstrand med sitt grunda turkosa vatten ligger på promenadavstånd. När du bokar Globales Montemar med oss på Solresor ingår All Inclusive!

Cala Llonga är en rofylld badort långt bort från Ibizas nattliv. Orten utgår från den fina sandstranden kantad av kalkstensklippor. Från bukten upp mot de intilliggande kullarna löper fina promenadvägar med utkiksplatser på klipporna. Längs stranden och lokalgatorna i Cala Llonga finns också restauranger och mindre butiker. För dig som vill ha ett större utbud av shopping och nöjesliv är det smidigt att ta sig till Ibiza stad med taxi eller lokalbuss.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider