Albatros Club Mykonos

Mykonos stad, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Flygplats Mykonos (JMK): 7.4 km (14 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Albatros Club Mykonos ligger i Mykonos nära stranden, en kvarts bilfärd från både Mykonos nya hamn och Panormos strand. Detta hotell ligger 7 km från Mykonos gamla hamn och 10,2 km från Paradise Beach.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Boendet erbjuder ett kassaskåp, ett TV-rum och en rökruta. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Till utbudet hör även flygbuss.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns även ett kylskåp. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Hotellet bjuder möjligheten till sportiga inomhusaktiviteter bordtennis.

Det finns en restaurang. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider