Flacalco Hotel & Apartments

Cala Ratjada, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 600 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 80.0 km (1 hour 5 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell befinner sig ungefär 500 m från stranden (sand, sten) i ett livligt område, mitt i centrum Cala Ratjada. Härifrån finns flertalet möjligheter att animera sin fritid eller att påbörja en liten upptäcksresa. Flygplatsen Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) ligger 50 km bort.

Detta strandhotell moderniserades år 2022. Lägenhetshotellet som är utrustad med två hissar förfogar över 93 rökfria rum. Receptionen är bemannad dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Lägenhetshotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med videoprojektor, projektor och blädderblock/pennor tillgängligt.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Gästerna sover i en bäddsoffa. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett minikylskåp, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. En telefon, satellit-TV, en väckarklocka och wifi innebär att njutning står på schemat. Badrummen har dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka ett rullstolsanpassat rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. På lägenhetshotellet erbjuds även biljard och vandring, samt golf, squash, ridning och dykning (avgiftsbelagt). Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

Dörrarna till en buffé-restaurang, ett café, en bar och en lobbybar står vidöppna för gästerna. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider