Nana Princess Hotel

Stalis, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 28.1 km (24 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Designhotellet är en ideal miljö för alla som strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer och unga människor. Designhotellet ligger i en rogivande miljö i Chersonisos, direkt vid havet. Till stadskärnan Chersonisos är det ca. fem km. Gästerna har 100 m till den närmsta busshållplatsen.

Semesterorten byggdes helt nyligen – 2018. Förutom möjligheten att bo i sju villor/hus står även 102 rökfria rum och 95 sviter beredda för gästerna. Denna semesteranläggning har en hiss och en reception. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Inrättningen har likaså bagageförvaring och en bankomat. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På resortens finns även en tidningskiosk och ett bibliotek. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, en väckningstjänst, en frisör, en tvättautomat och en piccoloservice. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Gästerna sover i en dubbelsäng. Ett kassaskåp och en minibar erbjuds mot en extra kostnad. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellitanslutning, en väckarklocka och wifi. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

En utomhusbassäng och en inomhushall bjuder in till avslappnade bad. Barnen kan plaska och leka av sig i plaskdammen. På terrassen finns bekväma solstolar. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som segling och snorkling och motorbåtåkning, dykning och parasailing erbjuds (avgiftsbelagt). Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad, en skönhetssalong, massagebehandlingar och anti-aging-behandlingar. Mot en kostnad erbjuds även en skönhetssalong, en aromaterapi, en cellulitbehandling och en fotzonterapi. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en bar och en pianobar. I de tre rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Under den speciella matlagningsshowen kan gästerna följa de enastående kockarnas magi. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider