Lefkoniko Beach

Rethymnon, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 80.4 km (1 hour 10 mins)

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lefkoniko Beach är ett trevligt och enkelt hotell i Rethymnon på norra Kreta. Här bor du i traditionella, enkla rum och lägenheter för hela familjen, ett stenkast från stranden och med promenadavstånd till ortens centrum och gamla stadsdelar.

Hotellet har ett poolområde med två pooler att välja mellan. Här finns också solstolar och parasoller, där du kan njuta av medelhavssolen eller koppla av i skuggan. Hotellets poolbar erbjuder förfriskningar under dagen. När du vill känna sanden mellan tårna är det inte många meter till stranden och det vackra Egeiska havet.

Lefkoniko Beach har en restaurang som serverar måltider i bufféform, och du väljer själv om du vill boka din vistelse med frukost, halvpension eller ett prisvärt all inclusive-paket. De 104 rummen och lägenheterna är utspridda över två byggnader. I huvudbyggnaden finns traditionella och enklare rum och lägenheter, medan byggnaden Icarus huserar renoverade rum och lägenheter.

På hotell Lefkoniko Beach har du nära till ortens restauranger, nöjen och butiker. Längs med strandpromenaden och i den gamla stadskärnan hittar du allt från klassiska tavernor och caféer till butiker och shopping.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider