SUNRISE Grand Select Montemare Resort - Adults Only

Hadaba, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Sharm el-Sheikh (SSH): 22.5 km (23 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Hotellbeskrivning

I Sharm el-Sheikh-området El Hadaba ligger SUNRISE Montemare Resort Grand Select en fem minuters bilfärd från både Hadaba strand och Aqua Blue Water Park. Detta hotell med lyxprofil ligger 4,4 km från Sharm Old Town och 4,7 km från Naama Bay.

Vid sidan av en villa / ett hus till den storskaliga anläggningen tillhör även tvåvåningslägenheter tre. Gästerna har här valet mellan 282 rum, 22 sviter och 226 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Komplexet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på anläggningen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och flygbuss. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en uttagsadapter och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummen finns hårtork och en telefon. Förutom detta finns möjligheten att boka tre rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I de fyra tempererade sötvattenbassängerna utomhus kan gästerna avslappnat simma ett par längder. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. På terrassen kan gästerna slappa i solen. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis, boccia och beachvolleyboll. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vattenaerobic. Med ett gym, dart, yoga och aerobic i komplexet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med en bastu och ett ångbad. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en skönhetssalong, massagebehandlingar och ayurvedabehandlingar. Att även en miniklubb, ett minidisco och livemusik finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, en bar och en lobbybar. Gästerna kan inta sina måltider i en av de åtta trevliga restaurangerna (buffé och à la carte). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, halalkost och vegankost förbereds efter önskemål. Babymat för minstingarna erbjuds på begäran.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider