Boutique Hotel Villa Vulin

Pula, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Pula (PUY): 10.9 km (17 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Boutique Hotel Villa Vulin ligger i Pula vid havet, en fem minuters bilfärd från både Pula Arena och Mornaricko Groblje kyrkogård. Detta hotell med lyxprofil ligger 2,3 km från Bourguignons fästning och 2,6 km från Forum.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över sex rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, ett TV-rum, transferservice, rumservice, tvättservice och ett konferensrum. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja boendet faciliteter, inklusive trädgården. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis och spa. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider