San Luca

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Verona (VRN): 12.6 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell har ett förträffligt läge för vuxna med barn, med dess placering i centrala Verona. I närheten finns en rad affärer. Till flygplatsen Verona (VRN) är det 13 km.

De sex enkelrummen och de 30 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Hotellet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Huset erbjuder 36 rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, tennis, golf, ridning, bowling, squash och vandring.

Det finns en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider