Savoy Hotel

Pireus, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Athen (ATH): 49.9 km (42 mins)

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Faciliteter och tjänster inkluderar luftkonditionering, Wi-Fi-åtkomst, 24-timmars mottagning, parkering, restaurang, bar, säker boxmottagning, konferens/bankettanläggningar och elavator.

Rummen har luftkonditionering, Wi-Fi-åtkomst, tv, telefon, skrivbord, minibar/kylskåp och privat badrum med hårtork.

Gratis parkeringsplats utanför platsen (50 m avstånd) på begäran och tillgänglighet.

Obs: Klädkoden för nyårsevenemang är kvällskläder och tuxedos är obligatoriska. Jeans och smart casual klädsel är strikt förbjudna (särskilt under Egypt Hall -partiet).

  • Eco-rum

Ekorummet, funktionellt och bekvämt, är lämpligt för dem som vill ha ett ekonomiskt alternativ för en kortare vistelse. Med en yta på 19 m², två enkelsängar, gratis wifi, ligger Economy-rummen på en låg våning och har fönster.

  • Tvåbäddsrum Classic

Classic-rummen är nyligen renoverade i klassisk stil och är särskilt funktionella och bekväma. Classic-rummen ligger ovanför huvudgatan eller runt byggnadens omkrets. Rummen har gratis wifi och balkong eller fönster.

Svit

Sviterna är idealiska för par, små familjer eller små grupper som reser för nöjes- eller affärsresande. De består av två sammanhängande rum och ett badrum och har exklusiv tillgång till gymmet. Elegant inredning, en kaffebryggare på rummet och en privat jacuzzi höjer din vistelseupplevelse, vilket gör den extremt bekväm. Sviterna har balkong eller stora möblerade terrasser. De är nyligen renoverade (2023) och har värdeskåp, 5G gratis wifi, gratis parkering

  • Affärsrum

Savoy Hotel Business-rummen renoverades 2023 och är fullt utrustade med 40+ tums LED-TV, gratis höghastighets 5G wifi, en öppen garderob, stort skrivbord. Perfekt för affärsresenärer eller fritidsresenärer. Business-rummen, med en elegant modern design och ett rymligt badrum, ligger på de övre våningarna och är därför tystare.

Superior dubbelrum eller tvåbäddsrum

Superior-rummen renoverades 2023 med dubbelsängar (mediastrom advance) i queen, king & super king size och fullt utrustade med 40+ tums LED-TV, gratis höghastighets 5G wifi, öppen garderob och ett stort skrivbord. Med en elegant modern design och ett rymligt badrum ligger de på högre våningar och därför tystare. De har exklusiv tillgång till hälso- och fitnessgymmet och te- och kaffefaciliteter på rummet.

Adress: 93 Iroon Polytechniou Ave, Piraeus 18536, Grekland.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider