Coral Villas La Quinta

Santa Úrsula, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 84.6 km (1 hour 0 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger i Santa Ursula nära stranden, en fem minuters bilfärd från Tenerife Beaches. Detta lägenhetshotell med miljövänlig profil ligger 9,1 km från Plaza del Charco och 9,1 km från Lago Martianezs simbassänger.

Receptionen är bemannad dygnet runt. I kassaskåpet bevaras gästens värdesaker säkert. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis).

Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökrum.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, golf, gym och squash. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider