City Hotel Ljubljana

Ljubljana, Slovenien Flagga - Slovenien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU): 30.5 km (30 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 500

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

City Hotel Ljubljana ligger i hjärtat av Ljubljana, en fem minuters promenad från både Cooperative Bank och Palača Urbanc. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,3 km från Ljubljana House of Experiments och 0,4 km från Drakbron.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 203 rum och tre sviter. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (gratis). Cykelplatser kan förbokas. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fyra rum till förfogande.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Som standard i flesta rummens inräknas en terrass, vilket innebär ytterligare komfort. Gästerna sover i en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv med kabelanslutning, en radio och en väckarklocka. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Huset (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Lunch och middag lockar med omväxlande materbjudanden. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider