Villa Alessandra

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 28.9 km (32 mins)
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 26.5 km (35 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i kategorin första klass ligger i ett lugnt område en kort promenad från turistcentrumetParis. Till flygplatsen Paris - Charles de Gaulle (CDG) är det ungefär 30 km och till flygplatsen Paris - Orly (ORY) 35 km.

Hotellet som erbjuder två sviter, åtta enkelrum och 39 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, ett konferensrum, ett businesscenter, en faxapparat och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Rummen erbjuder luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med biljard, spa och massagebehandlingar. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider