Valenciaflats Ciudad de las Ciencias

Valencia, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Valencia (VLC): 15.1 km (18 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger inte ens 10 minuter från det livliga och populära centrumet Valencia. Till flygplatsen Valencia (VLC) är det 15 km.

De 40 lägenheterna som finns på hotellet är fördelade på sju våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. En garderob, bagageförvaring och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Lägenhetshotellets faciliteter är rullstolsanpassade. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

På hotellet står rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum, 40 rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Dieträtter, glutenfria måltider och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider