Güral Premier Tekirova -

Kemer, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • barnklubb
  • Flygplats Antalya (AYT): 75.2 km (1 hour 14 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Güral Premier Tekirova - All Inclusive ligger i Kemer vid havet, en kvarts bilfärd från både Faselis antika stad och Phaselis Museum. Detta boende med lyxprofil ligger 15,4 km från Moonlight Beach och Park och 22,6 km från Ancient Olympos. Känn dig som hemma i ett av de 674 luftkonditionerade rummen med gratis produkter i minibar och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, bubbelbadkar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Kleopatra Beach - 4 km
Faselis antika stad - 4,8 km
Tekirova Beach - 3,4 km
Phaselis Museum - 5,7 km
Tre öar - 6,2 km
Alacasu - 8,6 km
Blauhimmel beach - 10,3 km
Daima - 13,6 km
Olympos Teleferik - 13,9 km
Liman Street - 15,1 km
Ulupinar Park - 15,1 km
Kemer Merkez Bati-stranden - 15,2 km
Moonlight Beach och Park - 15,4 km
Kemer Marina - 17,1 km
Nomad temapark - 17,4 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift enligt tidtabell, och gratis parkeringsservice finns på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Efter ett dopp i en av 10 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Detta boende har 10 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Dragon. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice dygnet runt. Koppla av med en drink på boendets strandbar, bar vid poolen eller en av 10 barer/lounger.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider