Hotel Oaza

Budva, Montenegro Flagga - Montenegro

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Tivat (TIV): 20.9 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Oaza ligger i hjärtat av Budva, ett stenkast från TQ Plaza och en 5 minuters promenad från Slovenska Beach. Detta hotell vid stranden ligger 21,7 km från Kotor Bay och 0,5 km från Budva Marina.

Boendet har 15 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering, centralvärme och en fläkt att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en bäddsoffa. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Till rummens fördel räknas ett minikylskåp. Här finns även en telefon och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, fiske, snorkling, dykning, aerobics och vandring.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider