Hotel Trogirski Dvori

Trogir, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Split (SPU): 3.7 km (7 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i närheten av en sten-/sandstrand, i Trogir. De välkända turistattraktionerna ligger ungefär en km bort. De närmsta affärerna ligger ungefär en km bort.

Sex enkelrum och sex dubbelrum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Det luftkonditionerade hotellet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och en rökruta. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. I rummen finns en dubbelsäng. På rummet finns det en minibar. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (avgiftsbelagt), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis och spa. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En läcker frulle får t.o.m. de mest inbitna nattugglorna att kliva upp ur sängen. Till lunch och middag kan gästerna välja någonting från menyn. I hotellet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider