Hotel Atol

Sunny Beach, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Burgas (BOJ): 27.2 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten ligger endast några ögonblick från sandstranden, i en livlig stadsdel i centrum Sonnenstrands. Härifrån finns flertalet möjligheter att animera sin fritid eller att påbörja en liten upptäcksresa. Direkt utanför dörren ligger barer, restauranger och butiker, men även förbindelser till kollektivtrafiken. Till flygplatsen Bourgas (BOJ) är det ungefär 35 km. Avståndet till flygplatsen Varna (VAR) är ca. 120 km.

Semesterorten som erbjuder fyra sviter och 36 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, ett TV-rum, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en faxapparat och en brandvarnare står till förfogande för gästerna. Som servicetjänster ses boendet tillhör en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på semesteranläggningens utan avgift. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. I rummen finns en dubbelsäng. Möjligheten att boka separata sovrum finns likaså. På rummet finns det en minibar. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Semesterorten erbjuder familjerum och 40 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och beachvolleyboll. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang med luftkonditionering och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En kontinental frukost lockar gästerna ur sina sängar. Under lunch och middag kan gästerna välja mellan en rad a la carte-rätter och meny. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider