Las Dunas Grand Luxury

Estepona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • A/C
  • spa
  • Flygplats Málaga (AGP): 71.6 km (48 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Komplexet, är idealt för strandturister, i Estepona, direkt vid havet. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken.

Boendet har 73 rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På komplexets finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Det erbjuds rum med luftkonditionering, centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Särskilda extra-tillbehör är husskor, dagstidning och kuddval. Badrummen har dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Poolanläggningen, med pooler både inomhus och utomhus, erbjuder härliga badupplevelser. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, golf och stavgång. Hotellet tilltalar även vattensportutövare med vindsurfing, vattenaerobic och vattengymnastik. Med ett gym, yoga, gymnastik och aerobic i komplexet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, akupunkturbehandlingar, hydroterapibehandlingar, thalassobehandlingar, anti-aging-behandlingar, ayurvedabehandlingar och solarium. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder komplexet även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider