Hotel Xcaret Mexico - All Parks / All Fun Inclusive

Playa del Carmen, Mexiko Flagga - Mexiko

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Flygplats Cancún (CUN): 63.1 km (56 mins)

Hotellbeskrivning

I Playa del Carmen ligger Hotel Xcaret Mexico - All Parks / All Fun Inclusive på flodpromenaden, en fem minuters bilfärd från Cenote Santa Cruz och Xplor-nöjesparken. Detta boende med lyxprofil ligger 1,4 km från Xenses Park och 1,6 km från Xcaret Eco nöjespark. Känn dig som hemma i ett av de 900 luftkonditionerade rummen med gratis produkter i minibar och platt-tv. Sängen har bäddmadrass, duntäcken och egyptiska bomullslakan, och samtliga rum har en enkel bäddsoffa. Digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Xenses Park - 1,2 km
Cenote Santa Cruz - 1,4 km
Xcaret Eco nöjespark - 1,6 km
Xplor-nöjesparken - 1,7 km
Río Secreto - 2,8 km
Ferry to Cozumel - 4,4 km
Centro Maya Shopping Center - 6,4 km
Mahi Golf Course - 7,7 km
Xaman Ha Aviary - 7,9 km
Paseo del Carmen - 8,1 km
Cenote Chaak Tun - 8,2 km
Founders Park - 8,2 km
Quinta Avenida - 8,2 km
Playa del Carmen Maritime Terminal - 8,3 km
Piste Cyclable sur Paseo Xaman-Ha - 8,4 km

Närmaste flygplatser är:
Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel Intl.) - 29,5 km
Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) - 63,6 km

Rekommenderad flygplats för Hotel Xcaret Mexico - All Parks / All Fun Inclusive är Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 10 utomhuspooler, vattenrutschkana och utomhustennisbana. Boendet har även conciergetjänster, en spelhall och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Njut av mexikanska köket på CHIBALI, en av de 11 restauranger detta boende ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Törstig? Släck din törst på någon av boendets 14 barer/lounger eller 2 poolbarer. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen mellan 07.00 och 12.00.

  • Avgift för husdjur: MXN 3000 per husdjur per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider