Magic Beach Hotel Hurghada

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 12.1 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för strandturister och familjer, i Hurghadas centrum, direkt vid havet.

Huset hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 122 rum och en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. I affären kan mat köpas. Om en söker minnen att ta med hem finner gästerna möjligheten till detta i souvenirbutiken. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och en hotelldoktor. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Från balkongen eller den privata terrassen till flesta rummens kan gästerna avnjuta den partiella och mycket rogivande havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV och wifi (avgiftsbelagt), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. För den som har lust att aktivera sig erbjuds boccia, beachvolleyboll och volleyboll. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vindsurfing, draksurfning, snorkling, dykning och vattenaerobic och bananbåtåkning och katamaransegling erbjuds (avgiftsbelagt). Huset erbjuder biljard, dart, yoga, gymnastik och aerobics. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, massagebehandlingar och ayurvedabehandlingar. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en hamam och en skönhetssalong. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, ett minidisco, livemusik och ett disco.

På boendet finns en restaurang, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider