Chrousso Village Hotel

Kassándra, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 600 m
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 104 km (1 hour 15 mins)

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Chrousso Village Hotel är omgivet av en skog av pinjeträd och ligger på södra delen av halvön Kassandra i Halkidiki och med sin arkitektur påminner det om en traditionell grekisk by. Här finns 17 spridda boendebyggnader som är omgivna av välskötta och lummiga trädgårdar, som respekterar den lokala floran, på en otrolig yta.

Det lummiga poolområdet med färgglada blommor och vajande palmer känns som en tropisk oas och bjuder in till avkoppling. Hotellet erbjuder strand och poolhanduk kostnadsfritt till sina gäster. För barn finns en miniklubb för barn i ålder 4 till 12 från juni till och med september. Det finns även tre lekplatser på hotellområdet. Med en otrolig skog som omgivning finns det bra möjligheter för vandring i området.

Hotellets 200 rum är utspridda i vackra omgivningar med trädgårdsytor. Studiorum och lägenheter har klassisk inredning med mörkare träslag och rymlig balkong eller terrass. Badrum med dusch.

Inom resorten finns sju mat- och dryckesställen, inklusive barer och restauranger, som erbjuder lokala och internationella smaker. Du kan njuta av en härlig måltid eller en uppfriskande drink i en av de trevliga miljöerna.

Dessutom finns det en trevlig promenad genom skogen som tar dig bara 500 meter bort till en av Greklands vackraste stränder. Där hittar du också några av de mest kända strandbarerna på Kassandra-halvön.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider