Disney's Hotel Cheyenne

Disneyland Paris, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 51.5 km (43 mins)
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 49.7 km (42 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Disney Hotel Cheyenne ligger i Coupvray på flodpromenaden, en fem minuters bilfärd från och Disney Village och Val d'Europe. Detta hotell ligger 3 km från Val d'Europe Shopping Center och 3,1 km från La Vallee Village.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Semesterortens erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I komplexets finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på anläggningen utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder komplexet även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider