Hotel Arabella Beach

Albena, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 30 m
  • Flygplats Varna (VAR): 40.2 km (36 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • distance_beach: 30

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Arabella Beach Hotel - All Inclusive ligger i Balchik vid havet, en fem minuters bilfärd från och Albenas strand och Aquamania Aquapark. Detta hotell med exklusiv profil ligger 11,2 km från Nirvana Beach och 11,3 km från Golden Sands Yacht Port.

I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Vid poolen finns en snackbar. Boendet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll, volleyboll, basket, golf, fiske och ridning och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med minigolf. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vindsurfing, dykning, vattenaerobic och vattengymnastik och trampbåtåkning och bananbåtåkning erbjuds (avgiftsbelagt). Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som bordtennis, biljard, dart och aerobics, samt gym (avgiftsbelagt). Boendet wellnesserbjudanden innefattas av spa, massagebehandlingar och kurbehandlingar. Boendet tillhandahåller flera underhållningserbjudanden, däribland ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider