Aquagrand Exclusive Deluxe Resort Lindos - Adults only

Lindos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • hotell för vuxna
  • Flygplats Rhodos (RHO): 53.6 km (58 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta kurhotell ligger bara några ögonblick från från stranden (sand, sten), i Lindos. I centrala Lindos. Många av stadens sevärdheter finns inom 2,5 km. Detta är en ideal plats för strandturister.

Gästerna kan bo i ett tre-våningshus eller i sju annex. Anläggningen har 44 juniorsviter, tre sviter och 89 dubbelrum. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har fyra hissar. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

På hotellet står rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökfria rum.

Under heta dagar är ett dopp i en av de tre utomhusbassängerna ett omtyckts sätt att svalka sig på. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning (avgiftsbelagt) och poolbaren stärkande pauser. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Aktiva gäster kan roa sig med beachvolleyboll. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av snorkling. Med ett gym, bordtennis, yoga och gymnastik i huset har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en hamam, en skönhetssalong och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu, ett ångbad och massagebehandlingar. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Gästerna kommer njuta av utbuden i de fyra restaurangerna (icke-rökare, luftkonditionering och barnstol). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan à la carte och meny och under middagen står valet mellan buffé, à la carte och meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider