Tinoca

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 30 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 26.8 km (26 mins)

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det charmiga lägenhetshotellet Apartamentos Tinoca ligger centralt i Las Palmas på norra Gran Canaria. Här bor du i enkla och funktionella lägenheter, perfekta för dig som vill kombinera sol och bad med stadslivet i öns huvudstad. Den populära Las Canteras-stranden ligger alldeles i närheten.

De 48 lägenheterna på Apartamentos Tinoca renoverades 2010 och är utspridda över sex våningar. Inredningen är enkel men funktionell. Hos oss kan du boka enrumslägenheter för 1–3 personer med två enkelsängar, tredje personen i extrasäng. I samband med bokning kan du välja mellan interiöra lägenheter med begränsat ljusinsläpp eller exteriöra lägenheter med utsikt mot sidogata, vissa med fransk balkong. Samtliga lägenheter är utrustade med pentry och enklare köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplattor och brödrost. Wifi ingår på hela boendet.

På Apartamentos Tinoca finns ingen pool, men här finns en härlig solterrass för den som vill sträcka ut sig på en solsäng och njuta av solens strålar. Vill du ta ett uppfriskande dopp ligger sandstranden 30 meter ner längs gatan. Här börjar också strandpromenaden Paseo de las Canteras som kantas av serveringar, barer och butiker. Du når enkelt stadens shopping och nöjen till fots.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider