Design Hotel Mr. President

Belgrad, Serbien Flagga - Serbien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Belgrad (BEG): 19.1 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig i en omgivning präglad av måleriska sjö- och flodlandskap. Boendet ligger ungefär 100 m från centrum Belgrade. Endast ett fåtal minuter från boendet ligger en rad affärer såväl som förbindelser till kollektivtrafiken. Den närmsta flygplatsen Belgrade - Boegrad (BEG) ligger ungefär 14 km från boendet.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sju-våningshus med sammanlagt 61 rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen och cykelparkeringen. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Hårtork och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, tennis och spa. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som à la carte och under kvällarna står valet mellan buffé, à la carte och meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider