Gran Melia Palacio de Isora

Alcalá, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 38.1 km (30 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Guia de Isora ligger Gran Melia Palacio de Isora på strandpromenaden, en 1 minuters bilfärd från Alcala strand och 8 minuter från Los Gigantes hamn. Denna resort med lyxprofil ligger 6,8 km från Playa los Gigantes. Känn dig som hemma i ett av de 604 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och bidéer. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Tenerife Beaches - 0,5 km
Alcala strand - 0,6 km
Playa de Baja Larga - 0,9 km
Playa de los Topos - 1,1 km
Playa la Carrera - 1,4 km
Playa de Punta Blanca - 1,5 km
Playa de los Tarajales - 2 km
Playa de Fonsalía - 2,6 km
El Varadero - 2,7 km
Playa Punta Arena - 3,2 km
Playa San Juan - 3,6 km
Playa Chica - 4,2 km
Ocean Explorer - 6,5 km
Oasis Los Gigantes-simbassängen - 6,6 km
Los Gigantes hamn - 6,7 km

Närmaste flygplatser är:
Teneriffa (TFS-Tenerife del sur) - 37,6 km
La Gomera (GMZ) - 100,4 km

Rekommenderad flygplats för Gran Melia Palacio de Isora är Teneriffa (TFS-Tenerife del sur).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Guia de Isora? På denna resort finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1200 kvadratmeter, däribland konferensrum och 15 mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 3 utomhuspooler, utomhustennisbanor och gym. Denna resort i medelhavsstil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Denna resort erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Njut av internationell gastronomi på Pangea Food Market, en av de 9 restauranger denna resort ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Ta en drink på boendets strandbar eller en av 5 barer/lounger och 2 poolbarer. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.30.

  • Avgift för frukostbuffé: EUR 25 för vuxna och EUR 10 för barn
  • Parkeringsavgift: EUR 10 per natt
  • Husdjursavgift: EUR 30 per husdjur (varierar beroende på vistelsens längd)
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider