Red Level at Gran Melia Palacio de Isora - Adults Only

Alcalá, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 38.4 km (31 mins)
  • Flygplats Teneriffas Norra Flygplats (TFN): 100 km (1 hour 9 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta kurhotell är idealt för strandturister, i Alcalá centrum, ca. 200 m från från stenstranden. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken. Den närmsta flygplatsen är Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) som befinner sig ca. 35 km bort. Flygplatsen Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) nås inom 100 km.

Förutom möjligheten att bo i sex villor/hus står även 100 rum och 94 juniorsviter beredda för gästerna. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering, vardagsrum, kök och badrum. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder rökfria rum.

Poolanläggningen med fem uppvärmda salt- och sötvattenbassänger och ett barnvänligt badområde garanterar em sund badupplevelse. Vid bra väder lockar utomhuspoolerna till ett dopp medan det vid kallare dagar är inomhusbassängerna som lockar. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Hotellet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som volleyboll, squash och bågskytte, samt: cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och golf mot en kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vindsurfing, katamaransegling, kajakpaddling, vattenaerobic och vattengymnastik och segling, snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder gym, bordtennis, biljard, dart, yoga, gymnastik och aerobics. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, en hamam, skönhetssalong, anti-aging-behandlingar och solarium. Mot avgift kan gästerna dessutom utnyttja en bastu, ett ångbad och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, livemusik och ett disco.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I de sju luftkonditionerade restaurangerna väntar ett härligt matutbud och gästfrihet gästerna. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Vid lunch- och middag står valet mellan buffé, a la carte och meny. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider