Golden Sands Hotel Apartment

Bur Dubai, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • gym
  • Avstånd strand: 9 km
  • Flygplats Dubai (DXB): 20.3 km (31 mins)
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 124 km (1 hour 19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Spa
  • Parking
  • distance_city: 100

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Aparthotel Golden Sands erbjuder ett bekvämt boende i stora och välutrustade rum/lägenheter. Hotellet ligger i Bur Dubai och till World Trade Center är det 1,5 kilometer. Shoppinggallerian Bur Juman ligger på tio minuters promenad från Golden Sands.

Hotellet har ett stort och inbjudande poolområde som ger goda förutsättningar för sol, bad samt njutningsfull avkoppling. Vid poolen finns solstolar och parasoller.

De välutrustade rummen/lägenheterna har en modern och trevlig design. Samtliga är utrustade med balkong, skrivbord, satellit-TV, direkttelefon, internet WiFi (gratis), luftkonditionering, kassaskåp (avgift). Lägenheterna har även pentry med kylskåp, mikrovågsugn, tvättmaskin m m. För din bekvämlighet finns strykbräda och strykjärn.

På Golden Sands finns restaurang, rumservice och en populär kaffebar som serverar lättare anrättningar. I närområdet finns ett flertal restauranger, snabbmatsställen och nattklubbar.

På hotellet finns squashbanor, bastu, gym och portierservice.

Populärt boende med centralt läge!

* I Dubai finns flera stränder som är öppna för allmänheten. Familjevänligast är Jumeirah Public Beach i stadsdelen Umm Suqeim och trendigast är Kite Beach. Merparten av våra handplockade hotell (i emiratet Dubai) ligger endast en kort taxiresa från stränderna. I Dubai är det billigt med taxi, en 10-minuters resa kostar ungefär 50 kronor.

** Visum ges automatiskt vid ankomst till bl a Dubai för resenärer med svenskt pass. Du behöver alltså inte ansöka om visum i förväg. OBS! Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter utresedatum från Förenade Arabemiraten och provisoriska pass accepteras ej. 

*** Samtliga hotell i emiratet Dubai är skyldiga att ta ut en turistskatt. Denna skall betalas direkt till hotellet av gästen under vistelsen. Storleken på skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering. Skatten per rum och dygn är på ett 3-stjärnigt hotell 10 dirham, 4-stjärnigt 15 dirham och på ett 5-stjärnigt 20 dirham. 

OBS! En skadedeposition på AED 600 (ungefär 1446.19 SEK) kommer begäras vid ankomsten. Hela depositionen återbetalas vid utcheckningen om boendet inte har skadats.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider