Grecotel Marine Palace & Aqua Park

Pánormos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 61.0 km (53 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten erbjuder perfekta förutsättningar för vuxna med barn. Hotellet befinner sig ungefär 22 km från stadens turistiska smältdegel. Till Pánormos är det är 25 km i ett rofyllt område. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Gästerna kan bo i ett två-våningshus eller i flera annex. Anläggningen har 423 rum, 48 sviter och fyra lägenheter. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Klubbens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På klubbens finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas utan avgift. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang.

På boendet står rum med luftkonditionering (gratis), ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök, ett badrum och en kamin till förfogande. Från balkongen eller den privata terrassen, som är en del av de flesta rummens kan gästerna avnjuta den lugnande, partiella, havsutsikten. Rummen är utrustade med en queensizesäng och en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en diskmaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till en tvättmaskin. Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en radio, en CD-spelare, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en badbalja. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Klubben erbjuder 230 familjerum och rökfria rum.

Såväl aktiva sportare som rekreationssökande gästerna finner i poolområdet med sex utomhusbassänger och en inomhuspool en perfekt plats för att glömma vardagen (gratis). Därutöver finns barnbassänger. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Hotellet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket, bågskytte och stavgång, samt: cykelåkning/mountainbikeåkning, golf, squash och ridning mot en kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vindsurfing, trampbåtåkning, kanotpaddling, vattenaerobic och vattengymnastik och jetskiåkning, motorbåtåkning, bananbåtåkning, segling, katamaransegling, snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, dart, yoga, gymnastik, aerobics och pilates, samt biljard och bordsfotboll. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. I klubben finns wellnesserbjudanden som en bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar. Mot avgift kan gästerna dessutom utnyttja ett spa, en hamam, en skönhetssalong, anti-aging-behandlingar, en aromaterapi och en fotzonterapi. Externa arrangörer erbjuder en fotzonterapi. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en bar och en lobbybar. I restaurangen (icke-rökare, buffé och barnstol) kommer gästerna skämmas bort. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. Till frukost (kontinental, morgonpigga, långsovare och varm), lunch- och middag kan gästerna avnjuta buffén eller välja rätter från a la carte-utbudet (middag). Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, laktosfri kost, vegankost och fullvärdig kost förbereds efter önskemål. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Det finns både ett alkolhaltigt och ett alkoholfritt sortiment med internationella varumärken och egna varumärken som är inkluderat för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider