Hotel Tabaiba Lanzarote

Costa Teguise, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Lanzarote (ACE): 13.3 km (14 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger ca. en km från stranden, i Costa Teguise. I centrala Costa Teguise. Många av stadens sevärdheter finns inom två km. Den närmsta förbindelsen till kollektivtrafiken ligger omkring 800 m bort. Till flygplatsen Lanzarote (ACE) är avståndet ca. 12 km.

Gästerna kan bo i ett tre-våningshus eller i ett två-plansannex. Anläggningen har 56 lägenheter och 19 enrumslägenheter. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Lägenhetshotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I de flesta rummen finns balkong. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en väckarklocka och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Gästerna kan ladda batterierna eller aktivera sig i utomhusanläggningen som har två bassänger och ett badområde för barn. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Vid poolen finns en snackbar. Här finns även biljard inomhus, vilket kan användas mot en avgift. Lägenhetshotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en skönhetssalong och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns ett café, en bar och en pub. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En bra start på dagen garanteras genom en kontinental frukost. Vid lunch och middag väljer gästerna en måltid från a la carte-utbudet eller beställer någonting gott från menyn Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider