The Three Corners Rihana Inn -

El Gouna, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 40.6 km (45 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för familjer, i El Gouna centrum, ca. 1,5 km från stranden. De närmsta restaurangerna och nöjeslokalerna ligger omkring 400 m bort. Den närmsta flygplatsen är Hurghada (HRG) som befinner sig ca. 35 km bort.

Boendet moderniserades 2020. I detta hus med en hiss är gästerna hjärtligt välkomna till den dygnet-runt-öppna receptionen. Hotellet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen (avgiftsbelagt) och cykelparkeringen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en projektor.

I rummen finns ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, satellit-TV och wifi innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling (avgiftsbelagt) för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Hotellet erbjuder ett omväxlande utomhusprogram med boccia, beachvolleyboll och minigolf samt ridning (mot en avgift). Ett flertal sporter, däribland vattensporter som snorkling och vattenaerobic och draksurfning, bananbåtåkning, katamaransegling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som dart, yoga, gymnastik och aerobics, samt biljard (avgiftsbelagt). Huset förfogar över en wellnessavdelning med en bastu och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en skönhetssalong och massagebehandlingar. Att även en miniklubb, ett minidisco, livemusik och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider