Aparthotel Adagio Val d'Europe près de Disneyland Paris

Disneyland Paris, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 44.3 km (38 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär 3,2 km från centrum Serris. I närheten finns en rad affärer. Till flygplatsen Paris - Charles de Gaulle (CDG) är det ungefär 35 km och till flygplatsen Paris - Orly (ORY) 45 km.

Lägenhetshotellet hälsar gästerna välkomna till ett tre-våningshus med sammanlagt 290 rum och fyra hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På lägenhetshotellets finns även ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en barnvakt, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Gästerna har även tillgång till en tvättmaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Det skönt tempererade vattnet i inomhus- och utomhuspoolerna ger en sund badupplevelse. Här finns även möjligheten att varva ned med minigolf, gym och biljard.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider