Lindian Village Beach Resort, Curio Collection By Hilton

Lárdos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 54.1 km (55 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Semesterorten i lyxklassen, är idealt för strandturister och familjer, i Lardos, direkt vid havet.

På denna semesterort har gästerna 188 rum, 21 juniorsviter och 84 dubbelrum att välja på. Här finns en reception. Gästerna kan förvara sina värdesaker i säkerhetsboxen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Som ytterligare service erbjuds en barnvakt och rumservice. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

Gästerna har även tillgång till en byxpress. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Boendet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, fiske och ridning. Med aktiviteter som draksurfning, trampbåtåkning, segling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, biljard, yoga och aerobic på semesterorten har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I semesteranläggningen finns wellnesserbjudanden som spa, skönhetssalong, massagebehandlingar och anti-aging-behandlingar. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram.

På boendet finns fem restauranger, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en rik bufféfrukost (både för morgonpigga och morgontrötta), lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider