Primoretz Grand Hotel & Spa

Burgas, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Avstånd strand: 20 m
  • Flygplats Burgas (BOJ): 13.3 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig vid en huvudgata Burgas centrum ungefär 350 m från sandstranden och är idealt för nattugglor. I området finns en rad barer, pubar och restauranger, såväl som möjligheten att handla mat.

De fem sviterna, de sju enkelrummen och de 55 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även en tidningskiosk, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen och cykelparkeringen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och 67 rökfria rum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. På boendet erbjuds ett rikt program av idrottsaktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, beachvolleyboll och ridning samt tennis (mot en extra kostnad). Boendet har ett vattensportprogram med vindsurfing, draksurfning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, dykning och vattengymnastik. Hotellet erbjuder gym, biljard, yoga, gymnastik och aerobics. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, kurbehandlingar och solarium. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost och middag kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider