Al Rawda Arjaan by Rotana

Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 33.4 km (31 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger Abu Dhabi centrum, ungefär fem km från stranden, på ett huvudstråk. De närmsta affärerna ligger ungefär fem km bort. Till flygplatsen Abu Dhabi - International (AUH) är avståndet ca. 25 km.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett 14-våningshus med sammanlagt 109 rum och en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Husets faciliteter är rullstolsanpassade. I hotellet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat.

I rummen finns ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Rummen har en kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Standard är dessutom en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och 56 rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. Till gästerna finns också parasoller. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal och ett café. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider