Hotel Rural El Navio - Adults Only

Alcalá, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Teneriffas Norra Flygplats (TFN): 101 km (1 hour 9 mins)
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 38.8 km (31 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta businesshotell ligger ungefär 900 m från havet, i Alcalá. Alcalá innerstad nås efter runt 800 m. Detta är en ideal plats för strandturister. De närmsta affärerna ligger ungefär 800 m bort. Till flygplatsen Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) är det 40 km.

Hotellet har även tre juniorsviter och fem dubbelrum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas.

I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Med aktiviteter som vattenskidåkning, kanotpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och bordtennis. Ett wellnessområde med ett solarium finns på hotellet. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kan äta i den rökfria restaurangen med en separat rökavdelning (barnstolar finns). Boendet erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost och halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och en middag á la carte. I huset serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider