Apartamentos Las Faluas

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 29.5 km (22 mins)

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det omtyckta lägenhetshotellet Las Faluas ligger centralt i hjärtat av Playa del Inglés på södra Gran Canaria. Här bor du enkla, men välutrustade lägenheter med nära till det mesta, inte minst den långa sandstranden som ligger på promenadavstånd. Las Faluas har många återkommande gäster som återvänder år efter år för den härliga atmosfären!

Det rymliga poolområdet på Las Faluas erbjuder en pool för uppfriskande dopp, och en separat barnpool att plaska i. Slå dig ner på en solsäng och njut av solens strålar, eller koppla av med en spännande deckare i skuggan. För dig som vill sträcka på benen finns både padeltennis-banor och biljard. Från hotellets café-restaurang kan du också beställa in enkla måltider, snacks och dryck under dagarna.

De 120 lägenheterna på Las Faluas renoverades 2004 och är ljusa, funktionella och välutrustade. Vi erbjuder tvårumslägenheter med balkong eller terrass för upp till tre personer. Lägenheterna har separat sovrum, vardagsrum med bäddsoffa och ett mindre kök med kylskpåp och kokplattor. Wifi, tv och safebox mot avgift. Wifi erbjuds utan kostnad i hotellreceptionen.

Hotell Las Faluas ligger strategiskt i Playa del Inglés och härifrån har du nära till restauranger, barer och shopping i något av ortens alla shoppingcenter. Längs ortens långa strandpromenad har du tillgång till ett stort utbud av strandbarer och restauranger.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider