Zahara Apartments

Salou, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Barcelona (BCN): 102 km (1 hour 7 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Denna lägenhetsanläggning ligger i Salou. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger i närheten av en strand.

Anläggningen som är utrustad med en hiss förfogar över 200 rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, en bankomat och en biluthyrning. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Badrummen har dusch och ett badkar. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Komplexet erbjuder familjerum och rökrum.

Lägenhetsanläggningens erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med minigolf och solarium.

Det finns en bar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider