Caves Beach Resort Adults Only

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Hurghada (HRG): 26.3 km (28 mins)

Hotellbeskrivning

Upptäck en värld av avskild lyx och avkoppling på Caves Beach Resort Adults Only. Beläget i det natursköna Al Ahyaa-distriktet i Hurghada, bortom stadens liv och rörelse, är detta en plats där varje ögonblick är en inbjudan till total avkoppling och njutning.

Njut av solen vid det privata strandområdet, kyl ner dig i den uppfriskande utomhuspoolen som är öppen året runt, eller njut av en grillkväll med vänner på resortens grillplats. För de som längtar efter en lugn stund erbjuder resorten också en fridfull lekplats och en mysig bar där du kan slappna av och njuta av dina favoritdrycker.

Varje rum är omsorgsfullt designat med din komfort i åtanke och erbjuder moderna bekvämligheter, inklusive satellit-TV och eget badrum med antingen badkar eller dusch. Vissa rum har också en privat terrass eller balkong där du kan njuta av den friska havsbrisen och den förtrollande omgivningen.

För de äventyrslystna finns det ett brett utbud av aktiviteter att utforska i området, från spännande snorklingsäventyr till adrenalinfylld vindsurfing. Och när kvällen faller på, bjuds du in att utforska lokala sevärdheter som Hurghada Grand Aquarium och det livliga Senzo-varuhuset.

Släpp vardagens stress och låt dig uppslukas av lugnet och skönheten på Caves Beach Resort Adults Only. Din drömsemester väntar!

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider