Crystal Centro

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd till centrum: 16 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 15.3 km (21 mins)
  • Pool
  • Distance Centre: 500mAntalyacentrumca23kmAntalyaflygplatsca16km

Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Antalya. Våra guider i Side och Alanya kan kontaktas per telefon.

Crystal Centro är ett bra hotell av hög standard, beläget precis vid stranden. Här finns många faciliteter för alla åldersgrupper och hotellet är därför ett självklart val för par, vänner och familjer med både stora och små barn.

Dagarna kan tillbringas vid något av hotellets poolområden, vilket säkerligen kommer att bli en hit bland alla vattenglada. Här finns både en stor pool för hela familjen, en relaxpool och två pooler med vattenrutschbanor för både stora och små. Om du reser under vintermånaderna kan du använda inomhuspoolen, som är uppvärmd från november till mars. Här finns även en barnpool.

I SPA- och wellness centret finns det gott om möjligheter att skämma bort dig själv. Det finns turkiskt hamam, bastu, ångbad, jacuzzi och möjlighet till avslappnande massage och andra skönhetsbehandlingar (alla behandlingar i SPA-centret mot avgift).

Vill du vara aktiv under semestern kan du t.ex. träna i gymmet, spela bordtennis och dart eller utmana familjen på en omgång minigolf.

Hotellets animationsteam ser till att ingen kommer att bli uttråkad. De anordnar aktiviteter och tävlingar under dagen, och underhållning på kvällen, t.ex. minidisco för barn och shower för hela familjen. I miniklubben anordnar personalen roliga aktiviteter för alla barn i åldrarna 4-12 år (här talas inte skandinaviska). Här finns också en lekplats.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att uppkopplingen är både långsam och instabil, och att det inte går att streama film mm.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider