Anantara World Islands Dubai Resort

Dubai, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 112 km (1 hour 13 mins)
  • Flygplats Dubai (DXB): 30.3 km (39 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Semesterorten, är idealt för strandturister och familjer, i Dubai, direkt vid havet.

Boendet har 70 rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Semesterorten erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice och en frisör. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och badrockar. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Semesterorten erbjuder tennis, minigolf och fiske och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med squash. Med aktiviteter som vattenskidåkning, jetskiåkning, segling, kajakpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och yoga. Semesterorten förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, ett ångbad och en hamam. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en skönhetssalong, massagebehandlingar, ayurvedabehandlingar och en fotzonterapi. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

Boendet förfogar över fem restauranger och en bar. Gästerna kan även välja att boka måltidspaket som halvpension och helpension. En frukost både för sjusovare och morgonpigga, till lunch och kvällsvard finns ett rikt urval av rätter att välja på. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. Anläggningen har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider