Sonder at Yelo Jean Médecin

Nice, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Nice (NCE): 8.3 km (17 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Yelo Jean Médecin powered by Sonder ligger i Nice (i området Centrala Nice), fem minuter med bil från både Promenade des Anglais och Place Masséna. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,7 km från Nice marina och 21,4 km från Monte Carlo Formel 1-bana.

Boendet har en hiss och en reception. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. I affären kan mat köpas. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice och en frisör. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Wifi (gratis) ger ytterligare komfort. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av dykning. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider