Ikos Porto Petro

Cala d'Or, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Bar
  • Flygplats Mallorca (PMI): 56.6 km (49 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten, är idealt för strandturister och familjer, i Porto Petro, direkt vid havet.

Denna semesterort har 319 rökfria rum och en reception. Information om utflyktsmål får gäster vid resedisken. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Som ytterligare service erbjuds vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, en dygnet-runt-öppen-roomservice, tvättservice och en frisör.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Från balkongen eller den privata terrassen, som är en del av de flesta rummens kan gästerna avnjuta den lugnande, partiella, havsutsikten. De flesta rummen vetter mot havet. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en badbalja och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I en av de fem utomhus- och inomhuspoolerna kan gästerna uppfriska sig i alla väder. För barn finns ett speciellt badområde. Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis. Med aktiviteter som trampbåtåkning, kanotpaddling, snorkling, dykning och vattenaerobic får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, yoga, aerobic och pilates i semesteranläggningen har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Wellnessavdelningen erbjuder spa, skönhetssalong och massagebehandlingar (avgiftsbelagt). Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram.

På boendet finns en bar och en lobbybar. Gästerna kan inta sina måltider i en av de sex trevliga restaurangerna (buffé och à la carte). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även barnmenyer. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider